Aplankykite mus parodoje IEX 2016!

06 geg. 2016
„Paroc Group“, viena iš pirmaujančių Europoje energiškai efektyvios ir nedegios izoliacijos sprendimų gamintoja, pristatys savo techninės izoliacijos gaminius IEX 2016 – svarbiausioje Europos pramoninės izoliacijos technologijų parodoje. Paroda prasidės 2016 m. gegužės 11 d. Kelne.

„Paroc“ parodos stende karaliaus techninė izoliacija. 160 kv. metrų plote galėsite susipažinti su įvairiais gaminiais ir sprendimais, skirtais apsaugoti nuo ugnies vamzdžių angas, plieno konstrukcijas ir vėdinimo kanalus, bei įvairia danga dengtus vamzdinius kevalus, kurių nereikia dažyti.


Šiemet labiausiai stengsimės, kad lankytojai pamatytų ir pajaustų mūsų gaminius ir sprendimus,“ sako Claudia Beling, „Paroc“ Vidurio ir Vakarų Europos regiono rinkodaros vadovė. „Savo gaminius norime pademonstruoti realioje naudojimo aplinkoje, be to, parodysime, kaip jų konstrukcija ir gamyba atspindi „Paroc“ požiūrį į kokybę. Kadangi tikimės sulaukti lankytojų iš viso pasaulio, bendrovės stende dirbs įvairių šalių specialistai, kurie įvairiomis kalbomis papasakos apie mūsų gaminių ir sprendimų privalumus.“

Paroc taip pat surengs inovacijų konkursą, kuriame klientai kviečiami siūlyti naudojimo ar konstrukcinius sprendimus ateities izoliacijai. Konkurso nugalėtojas bus apdovanotas VIP bilietais į 2017 m. FIS Šiaurės pasaulio slidinėjimo čempionatų varžybas Lahtyje (Suomija).

IEX parodos organizatorius tikisi, kad per dvi renginio dienas jį aplankys virš 6.000 lankytojų – izoliacijos platintojų, izoliacijos technologijos ir gamybos specialistų, statybos planavimo ekspertų, pramonės įrangos konstruktorių, taip pat architektų, konsultantų ir nekilnojamojo turto priežiūros verslo atstovų. Šiluminės, priešgaisrinės ir triukšmo izoliacijos naujoves parodoje pristatys daugiau nei 200 dalyvių.

„Paroc“ stendo nr. 310, jį rasite 8-oje salėje.