„Paroc“ sprendimai parodoje RESTA 2018

13 bal. 2018
Izoliacinių sprendimų kompanija „Paroc“ tarptautinėje statybų parodoje RESTA 2018 pristatys izoliacinius sprendimus naujai statomiems ir renovuojamiems pastatams.
„Šiemet pagrindinių konstrukcijų šiltinimo sprendimus aukščiausio energinio naudingumo klasės pastatams, konkrečius sprendinius, atskirus mazgus ir izoliavimo schemas nusprendėme pateikti per gyvą pavyzdį – Kaune baigiamą statyti pirmajį Lietuvoje namą, kuriam suteikti Vokietijos „Passivhaus“ instituto ir Lietuvos Statybų produkcijos sertifikavimo centro aukščiausios energinio naudingumo A++ klasės sertifikatai. Tai yra per „Aeronamų“ projektą“,- pasakoja „Paroc“ rinkodaros vadovė Baltijos šalims dr. Audronė Endriukaitytė.

Pasitelkiant specialius demonstracinius stendus, taip vadinamas ugnies ir garso dėžes, „Paroc“ parodos lankytojams pademonstruos unikalias akmens vatos savybes: efektyvų garso izoliavimą ir akmens vatos nedegumą.

Taip pat bus sumontuoti populiariausių sienų šiltinimo sprendinių maketai, stogų įrengimo maketai, lubų šiltinimo ir kiti sprendiniai.

Kviečiame aplankyti mus įprastoje, tradicinėje vietoje, 5 salėje (stendas: 5.B03), „Litexpo“ parodų centre.