PAROC eXtra įvertinta „Lietuvos metų gaminio" aukso medaliu

16 gruod. 2011

Naujosios „Paroc" statybinės izoliacijos plokštės iš akmens vatos PAROC eXtra pelnė konkurso „Lietuvos metų gaminys 2011" aukso medalį. UAB „Paroc" vadovui Jonui Liubertui aukso medalį už gaminį PAROC eXtra įteikė LR Seimo pirmininkė Irena Degutienė.

UAB Paroc generalinis direktorius Jonas Liubertas ir LR Seimo pirmininkė Irena Degutienė„Tai yra labai malonus ir pelnytas viso „Paroc" kolektyvo pastangų įvertinimas,– atsiimdamas „Lietuvos metų gaminio" aukso medalį sakė J.Liubertas. – Nuolat siekėme ir sieksime tobulinti savo gaminius taip, kad prisidėtume prie Lietuvos statybų pramonės pažangos, statybinių technologijų plėtros".

Universalios akmens vatos plokštės PAROC eXtra yra skirtos visų tipų pastatų konstrukcijoms, kur šilumos izoliacija neveikiama apkrovų. Tai ne tik puiki šilumos bei garso izoliacija, bet ir apsauga nuo ugnies.

PAROC eXtra plokštės gali būti naudojamos visų renovuojamų ir naujai statomų daugiaaukščių bei individualių gyvenamųjų, komercinių, administracinių, gamybinių ar kitos paskirties pastatų atitvarų šilumos izoliacijai, kur šilumos izoliacija yra neveikiama apkrovų.


2011 m. gruodžio 16 d., Vilnius