Lietuvos specialistai vadovaus „Paroc" statybinės izoliacijos pardavimų bei rinkodaros padaliniams Centrinėje Europoje ir Rusijoje

20 bal. 2012

Izoliacinių medžiagų iš akmens vatos gamintoja „Paroc Group", plėtodama savo veiklą, performavo statybinės izoliacijos padalinius.

Julius Meskauskas

Greta Skandinavijos ir Suomijos regionų, naujai pertvarkytam Centrinės Europos padaliniui (BI Central Area) vadovaus dr. Julius Meškauskas. Jis taip pat laikinai tęs vadovavimą ir naujai suformuotam Rusijos padaliniui, kuris apima Rusijos, Baltarusijos bei Ukrainos rinkas.

Centrinės Europos padalinys (BI Central Area) aprėpia „Paroc" statybinės izoliacijos operacijas Baltijos šalyse, Lenkijoje, Vokietijoje ir eksportą į kitas šalis.

Už vieningą Centrinės Europos padalinio (BI Central Area) rinkodarą atsakomybė deleguota dr. Audronei Endriukaitytei.

Paroc GroupOy Ab – viena pirmaujančių šilumą izoliuojančių medžiagų iš akmens vatos gamintojų Europoje. PAROC® gamina statybinės, techninės ir jūrinės izoliacijos, konstrukcinių elementų sistemų, garsą izoliuojančius produktus bei kuria ir tobulina jų naudojimo sprendinius. PAROC® gamyklos įsikūrusios Suomijoje, Švedijoje, Lietuvoje ir Lenkijoje, o 13 šalių veikia atstovybės.

2012 m. balandžio 20 d.
Vilnius