Paroc pelnė pagrindinį apdovanojimą tarptautinėjė konferencijoje

15 spal. 2012

Energiškai efektyvių izoliacinių medžiagų gamintoja „Paroc Group“ pelnė pagrindinį apdovanojimą prestižinėje tarptautinėje konferencijoje „Global Insulation Conference“.

Rugsėjo mėnesį vykusiame 8-ąjame „Global Insulation Conference“ renginyje dalyvavo izoliacinių medžiagų gamintojai, ekspertai ir mokslininkai iš 19 pasaulio valstybių, įskaitant Pietų Korėją bei Kanadą.

Pagrindiniu konferencijos apdovanojimu ir 2012 metų izoliacinių sprendimų kompanijos titulu „Global Insulation Company“, „Paroc“ buvo apdovanota už nuopelnus plėtojant novatoriškus energiškai efektyvios statybos ir renovacijos projektus bei svarų indėlį į aplinkosaugą.

„Paroc“ indėlis į ekologiją, socialinį bei ekonominį tvarumą pripažintas įvertinus kompanijos pastangas efektyviau naudoti išteklius ir energiją, skatinti pastatų energinio efektyvumo didinimą. Izoliaciniai „Paroc“ sprendimai leidžia taupyti energiją pastatuose ir taip prisideda prie aplinkosaugos bei tvarumo.

„Pastatų energinis efektyvumas ir energijos sąnaudų mažinimas pastatuose šiuo metu yra viena aktualiausių bei karščiausių temų pasaulyje. Izoliacinės medžiagos ir tinkami izoliaciniai sprendimai vaidina bene didžiausią vaidmenį siekiant tvarios, energiškai efektyvios ir net nulinių energijos sąnaudų pastatų statybos“,- sako „Paroc Group“ CEO Kari Lehtinen.