UAB „Paroc“ įteiktas apdovanojimas už nuopelnus energiškai efektyvios statybos srityje

06 rugs. 2013

Paroc apdovanojimas renginyje Vilniaus miesto Rotušėje, renginyje „Statybos generolai“ bendrovei „Paroc“ įteiktas prestižinis statybų verslo apdovanojimas nominacijoje „Metų indėlis į energiškai efektyvią statybą“.

Originali skulptoriaus Gedimino G. Akstino rankų darbo statulėlė, už indėlį į energiškai efektyvios statybos sprendimus bei energiškai efektyvių statybos technologijų plėtrą, įteikta UAB „Paroc“ komunikacijos ir rinkodaros vadovei Europai ir Baltijos šalims dr. Audronei Endriukaitytei.

„Tai išties malonus viso „Paroc“ kolektyvo darbo įvertinimas,- sakė dr. A.Endriukaitytė. – Džiaugiuosi, kad mūsų statybinės izoliacijos medžiagos iš akmens vatos, sprendimai ir technologijos šiuolaikiškų pastatų statybai sulaukia pripažinimo vietinėje rinkoje – tiek statytojų, užsakovų, tiek ir profesionalų tarpe. Tai geriausias mūsų pastangų įvertinimas“.

Pastaraisiais metais „Paroc“ pristatė naujas priešvėjines šilumos izoliacines plokštes PAROC ® Cortex ™ ir PAROC ® Cortex One™, parengė energiškai efektyvių pastatų statybos detales ir konstrukcinius mazgus. Nemažai dėmesio sulaukė ir „Paroc“ energiškai efektyvios, pasyvios renovacijos projektas „Innova“.

„Statybų generolų“ apdovanojimus jau penktus metus iš eilės rengia laikraštis „Statybų žinios“, Lietuvos statybininkų asociacija ir kiti partneriai.

Daugiau informacijos:

Dr. Audronė Endriukaitytė, „Paroc“ komunikacijos ir rinkodaros vadovė Europai ir Baltijos šalims,
tel. + 370 5 2740026