„Paroc Base Division“ padalinio vyresnysis viceprezidentas Joakim Westerlund tapo konkurso „Sėkminga lyderystė 2012“ laureatu

29 saus. 2013
Už akmens vatos produkcijos gamybą, gamybos technologinius procesus ir naujų statybinės izoliacijos gaminių kūrimą atsakingo „Paroc“ padalinio „Base Division“ vyresnysis viceprezidentas, habilituotas technikos mokslų daktaras Joakim Westerlund įvertintas „Sėkmingos lyderystės“ (Successful Leader 2012) apdovanojimu. Šio konkurso rezultatai buvo paskelbti 2012 metų pabaigoje.

Kasmetinio konkurso tema šiemet buvo strateginė kompetencija, valdymo neapibrėžtumai, įkvėpimo ir savianalizės pranašumai, kurie, anot konkurso komisijos, ir buvo stipriosios J.Westerlund pusės. 
 

Konkurso komisija pabrėžė, kad jo išskirtinumu tapo subalansuotas, savalaikis ir tuo pat metu azartiškas siekis geriausio rezultato visame kame, ką jis daro. Jis, kaip vadovas, pasižymi atvirumu ir paprastu bendravimu, pavaldinių palaikymu. Paaiškėjo, kad jis puikiai sugeba vadovauti ne tik žmonėms, bet ir procesams.

Sėkmingos lyderystės apdovanojimas man išties yra nuostabus pripažinimas, kuris įkvepia ir toliau plėtoti vadovavimo įgūdžius. Šis laimėjimas taip pat yra ir visos „Paroc“ kompanijos, kaip atviros ir į plėtrą orientuotos, sukuriančios asmeninio tobulėjimo galimybes bei aktyviai jas palaikančios verslo kultūros, pripažinimas“,- teigia J.Westerlund.

 

„Assidu Finland“ rengiamo konkurso organizatoriai siekia atkreipti dėmesį ir išryškinti tuos lyderius, kurie savo veikla prisideda prie organizacijų konkurencingumo didinimo ir vaidina itin svarbų vaidmenį praktiškai įgyvendinant įmonių strategijas.

„Joakim yra mėgstamas lyderis. Kolegos ir bendradarbiai ypač vertina jo sugebėjimus motyvuoti bei įkvėpti komandos narius. Stiprūs Joakim vadybos ir strateginiai įgūdžiai efektyviai prisideda prie bendrovei strategiškai svarbių iniciatyvų įgyvendinimo“,- sako „Paroc Group“ CEO Kari Lehtinen.

J.Westerlund paskirtas į „Paroc“ vadovybės grupę.



Šių metų pradžioje J.Westerlund tapo „Paroc Group Management“ komandos nariu. Naujosiose pareigose J.Westerlund atsakingas už „Paroc Base Division“ padalinį kaip visumą, įskaitant gamybą septyniuose miestuose, keturiose skirtingose šalyse: Suomijoje, Švedijoje, Lenkijoje ir Lietuvoje. Taip pat jis yra atsakingas už inžinerijos bei tyrimų ir plėtojimo (R&D) funkcijas visoje „Paroc“ grupėje.

„Paroc“ energiškai efektyvių izoliacinių sprendimų srityje J.Westerlund dirba nuo 2008 m. vasario. 2005 metais Abo Universitete (Åbo Akademi University) J.Westerlund įgijo technikos mokslų daktaro laipsnį.