Skaičiuokite su PAROC Calculus

13 birž. 2013
Paroc , viena pirmaujančių šilumą izoliuojančių produktų gamintojų Europoje, pristato PAROC Calculus – naują techninės izoliacijos skaičiavimo programą, skirtą vamzdynų, ortakių, rezervuarų ir pan. izoliacijos storiui paskaičiuoti. Skaičiavimo programos pavadinimas Calculus yra kilęs iš lotynų kalbos, reiškiantis “mažas akmuo skaičiavimui”.

Paroc CalculusEnergiją ir aplinką tausojantys techninės izoliacijos sprendimai šiais laikais taikomi tiek pastatų statyboje, tiek pramonės procesuose. PAROC Calculus programos skaičiavimų dėka galime paruošti optimalius techninės izoliacijos sprendimus. Programa atsižvelgia į tokius veiksnius, kaip šilumos nuostoliai, aplinkos temperatūros svyravimai ir temperatūros sumažėjimas vamzdžiuose, ŠVOK vėdinimo kanaluose ir rezervuaruose, pagal EN ISO 12241 standartą.

Paroc Calculus programa galima naudotis, net jei nesate susipažinęs su tokia programine įranga. Programa suteikia galimybę sukurti savo produktų duomenų bazę ir išsaugoti skaičiavimo rezultatus visam projektui. Paroc Calculus programa galima naudotis dviem būdais: internetinėje svetainėje arba atsisiųsti programą su papildomomis funkcijomis.

PAROC Calculus gali būti naudojama internete nuorodą: http://www.paroc.lt/darbui-ir-informacijai/paroc-izoliacijos-skaiciuokle 
Programos parsisiuntimas: http://calculus.paroc.com/

Dėl išsamesnės informacijos prašome kreiptis: 
Audrone Endriukaityte, Komunikacijos ir rinkodaros vadovė Europai ir Baltijos šalims
tel. +370 5 2740026