Suomijos ambasadorius apsilankė „Paroc“ gamykloje

24 rugs. 2015
Suomijos Respublikos ambasadorius Lietuvoje ir Baltarusijoje Harri Mäki-Reinikka ir grupė Suomijos-Lietuvos prekybos rūmų (SLPR) narių apsilankė Vilniuje įsikūrusioje izoliacinių medžiagų iš akmens vatos gamykloje „Paroc“. Svečiams „Paroc“ kompaniją pristatė „Paroc“ grupės viceprezidentas (SVP), statybinės izoliacijos padalinio vadovas Jan Gustafsson, o apie Vilniaus gamyklą ir „Paroc“ plėtrą Lietuvoje papasakojo generalinis direktorius Jonas Liubertas.

Svečiai domėjosi Paroc investicijomis Lietuvoje, šilumos izoliacinių medžiagų rinkos tendencijomis. Suomijos ambasadorius pristatė ekonominius Lietuvos ir Suomijos bendradarbiavimo aspektus bei ekonomikos vystymosi tendencijas.

Po trumpų diskusijų konferencijų salėje svečiai apžiūrėjo „Paroc“ gamybos linijas.

„Paroc“ yra garsi Suomijos kompanija, izoliacinių medžiagų gamybos pradininkė. Per tuos visus metus, kai ši kompanija veikia Lietuvoje ir gamina savo produkciją Vilniuje, ji pademonstravo kaip puikiai gali kurti sprendimus ir pasiūlymus, kurie atitinka vietinius lūkesčius bei poreikius, - po apsilankymo sakė ambasadorius Harri Mäki-Reinikka. - Kaip ambasadorius aš labai džiaugiuosi, kad „Paroc“ kompanija greta pagrindinių savo veiklos dalykų puikiai priderina moderniausias vertybes, verslo kultūrą, pabrėždama tvarumą, aplinkos tausojimą, saugią ir sveiką aplinką darbe“.

Ambasadorius pabrėžė, kad Suomijos ambasada ir visa jos komanda tikisi glaudžiai bendradarbiauti su „Paroc“ kompanija Lietuvoje. Ambasada yra pasirengusi dalintis patirtimi ir geriausios praktikos pavyzdžiais, siekiant augimo bei gerų Suomijos ir Lietuvos bendradarbiavimo rezultatų.

Renginyje dalyvavo ir Suomijos-Lietuvos prekybos rūmų nariai ir vykdomoji direktorė Rubina Haapamäki. Ji pažymėjo, kad tokius apsilankymus gamyboje SLPR organizuoja kelis kartus per metus. Jų metu sukuriama galimybė susipažinti su kitų įmonių veikla, pasidalinti patirtimi tvarumo, saugaus darbo organizavimo ir darbuotojų gerovės klausimais. „Džiaugiamės matydami savo gretose tokią solidžią kompaniją, kokia yra „Paroc“,- sako R.Haapamäki.

 

Suomijos ambasadorius Paroc gamykloje