Parodoje „Resta 2016“ – dėmesys „Paroc“ sprendimams

09 geg. 2016
Statybų ir remonto parodoje „Resta 2016“ izoliacinių sprendimų kompanijos „Paroc“ stende apsilankė per keliolika tūkstančių interesantų, o dėmesio stendas sulaukė ir iš aukščiausių šalies vadovų.

„Paroc“ stende apsilankęs ministras pirmininkas Algirdas Butkevičius apžiūrėjo ir išbandė naująją plokščių stogų šiltinimo sistemą PAROC PROOF, domėjosi šiltinimo medžiagomis renovuojamiems pastatams, akmens vatos privalumais.

Parodos „Resta 2016“ organizatorių duomenimis, iš viso šiemet parodoje apsilankė per 44600 lankytojų, buvo net 550 dalyvių iš 17 pasaulio šalių.

Šiemet statybų parodoje „Paroc“ lankytojus supažindino su nauda, kurią teikia pastatų šiltinimas PAROC akmens vata, pristatė pagrindinių konstrukcijų šiltinimo sprendimus A, A+ ir A++ energinio naudingumo klasės pastatams, pademonstravo naujausią „Paroc“ gaminį PAROC ROL 30 vertikaliai orientuoto akmens vatos plaušo plokštes ir plokščių stogų šiltinimo sistemą PAROC PROOF.

„Paroc“ stende buvo eksponuojami tinkuojamų ir vėdinamų sienų konstrukcijų įrengimo pavyzdiniai maketai, rūsių, garažų ir kitų šaltų patalpų lubų šiltinimo sprendiniai, šlaitinių bei plokščių stogų šiltinimo mazgai.

Resta 2016  Resta 2016