„Paroc Group“ – „Lahti2017“ FIS Šiaurės pasaulio slidinėjimo čempionatų rėmėjas

20 saus. 2016

„Paroc Group“, vienas iš pirmaujančių Europos energiškai efektyvios ir nedegios izoliacijos sprendimų gamintojų, tapo vienu iš 2017 m. Lahti m. įvyksiančių FIS Šiaurės pasaulio slidinėjimo čempionatų tarptautinių rėmėjų. Lahti mieste Suomijoje Šiaurės pasaulio slidinėjimo čempionatai bus rengiami rekordinį 7-tą kartą. 

„Mums didelė garbė paremti svarbų ir sėkmingą tarptautinį sporto renginį, kuris įvyks tais pačiais metais, kai Suomija švęs 100 m. nepriklausomybės sukaktį. 2017 m. ir „Paroc“ minės bendrovės 80-metį, todėl ši rėmimo galimybė bus puiki proga deramai paminėti ir mūsų pačių jubiliejų”, sako „Paroc Group“ CEO  Kari Lehtinen.

„Pasaulio slidinėjimo čempionatus aplankys maždaug 200 000 sporto aistruolių, o visame pasaulyje jį stebės 500 mln. TV žiūrovų, tad tai bus unikali galimybė pasiekti didelę ir mums svarbią auditoriją. Mūsų įmonė ne tik bus matoma varžybų metu, bet taip pat turėsime progą pakviesti savo klientus į specialius jiems skirtus renginius“, tęsia Kari Lehtinen.

 „Džiaugiamės galėdami pradėti bendradarbiauti su „Paroc“ – tikimės, kad kartu organizuosime sėkmingą ir tvarų tarptautinį sporto renginį. Kartu galėsime sukurti išskirtinę patirtį visiems mūsų svečiams – nuo sportininkų iki žiūrovų“, sako Janne Leskinen, „Lahti2017“ FIS Šiaurės pasaulio slidinėjimo čempionatų generalinis sekretorius.

 „Mums malonu, kad „Paroc“ tapo tarptautiniu „Lahti2017“ FIS Šiaurės pasaulio slidinėjimo čempionatų rėmėju“, sako Ingolfur Hannesson, „Lahti2017“ transliacijų ir rinkodaros teisių savininko „Eurovision“ (EBU) Žiemos sporto šakų skyriaus vadovas. „Mūsų politika yra glaudžiai dirbti su įmonėmis, kurios aktyviais veiksmais prieš, per ir po varžybų siekia užtikrinti, kad renginys dar ilgus metus darytų tik teigiamą poveikį.“

 

Varžybos vyks 2017 m. vasario 22 – kovo 5 d. Pasaulio čempionatų parengiamosios varžybos ir Pasaulio taurės žaidynių slidžių kroso, šuolių nuo tramplino ir šiaurės dvikovės varžybos vyks 2016 m. vasario 19–21 d. taip pat Lahtyje.

 

Daugiau informacijos:
Olga van Iterson, rinkodaros ir komunikacijos direktorė, tel. +358 50 325 2376