Atnaujinta PAROC CAD brėžinių katalogo paieškos sistema

08 spal. 2018
„Paroc“ atnaujino šiltinimo sprendimų bei šiltinamų konstrukcijų mazgų CAD brėžinių elektroninio katalogo paieškos įrankius.

Konstruktoriams, projektuotojams ir architektams skirtame PAROC brėžinių kataloge paieškos sistema („selector“) nuo šiol tapo dar patogesne, paprastesne ir greitesne.

„Naujoji CAD brėžinių paieškos sistema palengvina paiešką pagal užduotus parametrus. Pavyzdžiui, pagal statybos tipą: renovacija tai ar nauja statyba. Taip pat galima ieškoti vieno ar kito brėžinio, vieno ar kito sprendinio pagal pastato paskirtį arba pastato konstrukcijos tipą: stogas, sienos, pertvaros ar požeminės konstrukcijos. Jei stogas, tai galime dar siaurinti paiešką – koks tai yra stogas? Plokščias, šlaitinis ar palėpė ir pan.“ - pasakoja dr. Audronė Endriukaitytė, „Paroc“ rinkodaros vadovė Baltijos šalims.

Patogu ir tai, kad viename paieškos rezultatų lape yra matomi visi susieti brėžiniai – visi brėžiniai, kurie susiję su konkrečia paieškos tema. Pavyzdžiui, stogo ir sienos jungties mazgą galima bus rasti ir prie sienų ir prie stogo sprendinių.

Visus pastato konstrukcijų mazgus iš elektroninio PAROC CAD brėžinių katalogo vartotojai gali atsisiųsti nemokamai pdf ir dwg formatais.

Atnaujintą PAROC CAD katalogo versiją rasite čia >>