PAROC® „Calculus“ skaičiuoklė papildyta ir jūrinės izoliacijos gaminiais

10 birž. 2019

Calculus Marine

Atnaujinta PAROC „Calculus“ skaičiuoklė atveria duris laivų statybos pasauliui. PAROC jūrinius gaminius ir jų specializuotas dangas dabar galima rasti atnaujintoje duomenų bazėje.

PAROC „Calculus“ yra papildytas jūrinės izoliacijos gaminiais ir dangomis, skirtomis laivų ir jūrinių statinių izoliacijai, pvz. išmetamųjų vamzdžių, dujotiekių, ortakių, talpų ir kitai izoliacijai.

Nuoroda į PAROC® „Calculus“

Programa PAROC „Calculus“ leidžia pasirinkti paviršiaus emisijos koeficientą, kad tiksliai nustatyti izoliuoto objekto paviršiaus temperatūrą jūrinėje aplinkoje ir išvengti žmonių nudegimo pavojaus.

Be to, „Calculus“ programa parodo ir izoliacijos svorį. Tai yra labai svarbu šiuolaikinėje laivų statyboje, nes mažesnis svoris leidžia taupyti kurą ir gerinti laivo manevringumą.

Kaip tai veikia?
Skaičiavimams atlikti, pažymėkite laukelį „Jūrinės izoliacijos gaminiai“, esantį po antrašte „Pasirinkti objektą“. Bus įjungtas skačiavimo su jūriniais gaminiais rėžimas.
Be to, skaičiuoklėje galima rasti ir jūrinių dangų, kurių sąrašas pateikiamas po antrašte „Izoliacija“ ties apdailos medžiagomis.

Dėl išsamesnės informacijos kreipkitės į
Liutaurą Bajarską
+370 687 32381