CAD brėžiniai

Planavimas, projektavimas

Šiame skyriuje yra pateikiami šiltinimo sprendimų, bei šiltinamų konstrukcijų mazgų brėžiniai ir brėžinių katalogai. Čia galite rasti ir prieigą prie BIM projektavimo įrankių "ThorbiQ" ir “Prodlib BuildUp”.

CAD brėžinių paieškos sistema

CAD brėžinių paieškos sistema įgalina brėžinių paiešką pagal atskirus konstrukcijų tipus

 

Failus galite rasti ir atsisiųsti pdf ir dwg formatais. 

Cad-Seletor-LT-2

Paroc brėžinių katalogai (PDF)

Thorbis

BIM projektavimo įrankis- „ThorbiQ“

BIM projektavimui skirtame „ThorbiQ“ įrankyje rasite informaciją apie PAROC šilumą izoliuojančius gaminius ir atitvarų šiltinimo sprendimus lietuvių kalba.

Projektuotojas pasirinktą informaciją gali paprastai perkelti į savo naudojamą BIM projektavimo programą Revit ar ArchiCad, o statytojas gaminio dokumentaciją gali susieti, pavyzdžiui, su modelio peržiūros programa. Dokumentus galima atsisiųsti ir išsaugoti.

BIM projektavimo įrankis- „ProdLib BuildUp“

“Paroc” gaminiai bei pagrindinių pastato atitvarų detalės ir mazgai lietuvių kalba yra pateikiami „ProdLib BuildUp“ bibliotekoje.

„ProdLib BuildUp“ yra įrankis, tinkantis „Revit“ ir „AutoCAD“ programinėms įrangoms. Jis leidžia projektuotojui konstruoti pastatų sienų, grindų ir stogų detales iš įvairių medžiagų ir gaminių. Duomenų bazės informacija yra visada atnaujinama automatiškai, todėl ir Jūs visuomet naudositės naujausia informacija.

Content is blocked

In order to see this content you need to allow cookies.