Nauja PAROC CGL 20cy pakuotė – mažiau plastiko, patogiau dirbti

03 vas. 2022

nauja pakuotė - mažiau plastiko

Nauja šaltų patalpų lubų šilumą izoliuojančių plokščių PAROC CGL 20cy pakuotė pagreitina ir palengvina statybininkų darbą bei sumažina plastiko atliekas.

Šaltų patalpų- rūsių, požeminių parkavimo aikštelių lubų plokštės PAROC CGL 20cy yra plačiai naudojamos ir pamėgtos statybininkų. Energiškai efektyvios, nedegios lubų plokštės iš akmens vatos izoliuoja požeminių parkavimo aikštelių lubas ir padidina jų atsparumą ugniai. Gelžbetonio perdanga apšiltinta 60 mm storio plokštėmis PAROC CGL 20cy, užtikrina REI 180 atsparumą ugniai – t. y. tokia konstrukcija išlaiko atsparumą ugniai iki 180 minučių.

Plokščių montavimas yra greitas ir nesudėtingas, nereikia jokio papildomo mechaninio tvirtinimo, baigiamasis dažų sluoksnis užpurškiamas lengvai ir paprastai.

Nauja PAROC CGL 20cy pakuotė pagreitina ir palengvina statybininkų darbą. Naujoji pakuotė – tai apie 1,35 m aukščio padėklas uždengtas plastikiniu gaubtu, kuris plokštes apsaugo nuo kritulių. Tokioje pakuotėje PAROC CGL 20cy plokštės yra sudėtos taip, kad statybos objekte nereiktų jų nuimti nuo padėklo ir apversti, norint užtepti klijų sluoksnį. Klijus galima tepti tiesiog jau ant padėklo sudėtų plokščių, nenuimant jų nuo padėklo. Klijais padengtos plokštės imamos nuo padėklo ir klijuojamos prie lubų.

Skaičiuojama, kad naudojant naująsias pakuotes 4000 m2 lubų šiltinimui, sutaupoma net 1,5 konteinerio plastiko atliekų statybos aikštelėje.

Su naująja pakuote yra taupomas ne tik darbo laikas, konteinerio nuomos ir išvežimo į atliekų perdirbimo aikšteles kaštai, bet ir ženkliai sumažinamos plastiko atliekų apimtys. Tai dar vienas „Paroc“ žingsnis mažinant plastiko naudojimą bei didinant PAROC gaminių tvarumą.

Naująsias pakuotes galima įsigyti jau dabar, o nuo balandžio mėnesio 4 d. jos pilnai pakeis senojo tipo pakuotes.

Susipažinkite su PAROC CGL 20cy montavimu čia>>