Paskelbta 2017 m. tvarumo ataskaita

05 kov. 2018
Šiandien „Paroc“ paskelbė 2017 m. tvarumo ataskaitą. Ataskaitoje aptariama ekonominė, socialinė ir aplinkosauginė atsakomybė, taip pat pateikiamos „Paroc“ darbo tvarumo srityje temos, laikantis Visuotinės ataskaitų teikimo iniciatyvos (GRI) G4 ataskaitų teikimo modelio.

„Tvarumas – tai visos mūsų veiklos pagrindas: klientams suteikdami tvarių sprendimų, užtikriname geresnį pastatų efektyvumą. Visus metus stiprinome požiūrį į tvarumą visoje savo veikloje ir visą gaminių gyvavimo ciklą. Gamybos etapu nuolat stengiamės su mažiau gauti daugiau“, – sako „Paroc“ aplinkos ir tvarumo vadovė Emma Hansson.

„Atsakomybė dėl aplinkos ir toliau vaidina svarbų vaidmenį mūsų kasdienėje veikloje ir 2018 m. numatytuose plėtotės planuose. Esame įsipareigoję dėmesį sutelkti į CO2 ir atliekų sąvartynų mažinimą, taip pat nuolat tobulinti veiklos meistriškumą. Tai užkoduota mūsų DNR, kurią norime patobulinti. Norime, kad viskas, ką darome šiandien, būtų geriau rytoj“, – sako generalinis direktorius Anders Dahlblom.

Ataskaita prieinama anglų k. „Paroc“ žiniatinklio svetainėje.
Ji skelbiama tik skaitmeniniu formatu.