„Paroc" pristatė naują plokštę tinkuojamiems fasadams

22 rugp. 2011
Izoliacinių medžiagų gamintoja UAB „Paroc" pristatė patobulintas akmens vatos plokštes PAROC FAS B, skirtas tiek naujų, tiek ir renovuojamų pastatų plonasluoksnių tinkuojamų fasadų sistemoms.

PAROC FAS B

Naujųjų PAROC FAS B akmens vatos plokščių šilumos laidumo koeficiento lambda deklaruojamoji vertė yra tik 0,036 W/mK. Toks kokybinis šilumos laidumo koeficiento pokytis leidžia padidinti atitvaros energinį efektyvumą nestorinant šilumos izoliacijos sluoksnio.

Be to, PAROC FAS B plokštės yra mažesnio tankio ir dėl to tokias plokštes lengviau montuoti prie šiltinimo paviršiaus, o izoliacija yra geriau sudedama. Naująsias plokštes rekomenduojama naudoti net ir tuomet, kai pastato sienos yra nelygios, o nelygumus bandoma taisyti šilumą izoliuojančiu sluoksniu. „Tai puikus pasirinkimas statybininkams, kurie vertina laiką bei tausoja pinigus ir energiją",- sako UAB „Paroc" rinkodaros vadovė Dr. Audronė Endriukaitytė.

PAROC FAS B šilumą izoliuojančios akmens vatos plokštės yra nedegios ir neįgeria drėgmės. Pagal degumą akmens vata atitinka A1 klasę. Taigi, tai yra ne tik puiki šilumos izoliacija, bet ir patikima apsauga nuo ugnies.


Daugiau informacijos:
UAB „Paroc",
Savanorių pr. 124
LT-03153 Vilnius, Lietuva
Telefonas +370 5 2740 000
www.paroc.lt


2011.08.22, Vilnius