„Paroc“ įteiktas D. Britanijos atsakingo tiekimo sertifikatas
BES 6001

07 rugs. 2015
D. Britanijos įmonė „Building Research Establishment Limited“ (BRE) suteikė „Paroc“ bendrovei atsakingo tiekimo sertifikatą BES 6001. Sertifikatas galioja visoms „Paroc“ šiluminės izoliacijos gamykloms Europoje. „Paroc“ yra pirmoji mineralinės vatos gamybos įmonė, atitinkanti BES 6001 reikalavimus. Jai suteiktas „geras“ atsakingo tiekimo reitingas.

Tvari veikla tampa vis svarbesniu statybų verslo veiksniu. Skaidrumas, įskaitant atsakingą tiekimo grandinės veiklą, leidžia parodyti verslo partneriams, kad mūsų veikla yra tvari. BES 6001 sertifikatas įrodo, kad gamintojas yra patikimas partneris rangovams ir pastatų savininkams užtikrinant jų tvarios veiklos reikalavimus.

Siekiame nuolat gerinti savo veiklos efektyvumą ir užtikrinti aukštą kokybę visuose mūsų procesuose.

Mes visuomet rimtai žiūrime į savo atsakomybę dėl aplinkosaugos, o šis sertifikatas tik dar kartą tai paliudija. Mūsų atsakingas požiūris į tiekimą rodo tiekėjams, kad jų dėmesys aplinkosaugai yra išankstinė bendradarbiavimo su mumis sąlyga,“ sako Beatrice Rantanen, „Paroc Group“ aplinkosaugos, darbuotojų saugos ir sveikatos direktorė.

Visi „Paroc“ darbuotojai savo veikloje vadovaujasi įmonės veiklos principais, o visi mūsų verslo procesai atitinka galiojančius reikalavimus ir standartus. Visos „Paroc“ gamybos įmonės ir kasyklos turi ISO 14001 ir ISO 9001 sertifikatus. Be to, mūsų gamykla Lenkijoje taip pat turi OSHAS 18001 sertifikatą.

BES6001 Paroc

„BRE Global“ vadovas Richard Hardy įteikia sertifikatą „Paroc“ atstovui Craig Treanor (deš.)