„ThorbiQ“ – naujas PAROC BIM įrankis projektuotojams

15 gruod. 2023

ThorbiQ

PAROC pristato BIM projektavimo įrankį „ThorbiQ“ , kurio pagalba paprastai ir greitai galėsite pasirinkti tinkamiausią atitvarų šiltinimo sprendimą. „ThorbiQ“ duomenų bazėje rasite ir visą su gaminiu bei jo naudojimu susijusią informaciją – sertifikatus, eksploatacinių savybių deklaraciją ir kita.

Naujasis įrankis papildė projektavimui skirtų PAROC priemonių paketą. „ThorbiQ“ skirtas projektuotojams, kuriems būtina išsami ir naujausia informacija apie pastatų atitvarų šiltinimui, pertvarų garso izoliavimui skirtus gaminius ir sprendimus.

PAROC BIM įrankis „ThorbiQ“ yra tiek gaminių tiek ir sprendinių ieškiklis, kurio pagalba naudotojas gali rasti tinkamą gaminį pagal jo savybes ir konstrukcinius sprendinius. Naudotojas gali perkelti pasirinkto gaminio informaciją tiesiai į naudojamą BIM projektavimo programą „Revit“, „ArchiCad“ arba IFC formatu. Be to, gaminio dokumentaciją galima susieti su modelio peržiūra, o dokumentus galima atsisiųsti ir išsisaugoti.

Skaitmenizacija vis plačiau įsitvirtina įvairiose srityse, todėl PAROC aktyviai dalyvauja plėtojant ir tobulinant įvairius informacinius resursus, skirtus statybos sektoriaus dalyviams.

PAROC BIM įrankį sukūrė įmonė „ThorbiQ“. Jis skirtas kokybiškai ir saugiai statybai, juo patogu naudotis. Įrankį rasite čia >>