OC Paroc darbuotojai savanoriavo „Maisto banko“ atiduotuvėje

05 saus. 2024

OC Paroc darbuotojai savanoriavo „Maisto banko“ atiduotuvėje

OC Paroc kolektyvas aktyviai prisideda prie vienos žinomiausių Lietuvoje paramos organizacijų – „Maisto bankas“ veiklos. Produktų rūšiavimui ir dalinimui „Maisto banke“ OC Paroc darbuotojai 2023 m. gruodį skyrė net 206 darbo valandas.

„Šįkart mūsų savanorystė „Maisto banke“ leido išgelbėti nuo išmetimo apie 3 tonas maisto produktų, kurie pasiekė maždaug 1000 nepriteklių patiriančių žmonių įvairiose šeimose ir įstaigose“,- sako aktyvi savanorė, OC Paroc gamybos kontrolierė Audronė Sinkevičienė.

OC Paroc kolektyvas į savanorišką veiklą „Maisto banke“ įsitraukė dar 2018 metais.

OC Paroc kompanija skatina darbuotojus savanoriauti ir aktyviai prisideda prie savanorystės kultūros puoselėjimo Lietuvoje.

„Savanorystė – tai itin svarbus mūsų socialinės atsakomybės epizodas, atsakomybės sau ir bendruomenei pamoka. Kiekvieną kartą, kai mūsų darbuotojai prisijungia prie „Maisto banko“ veiklos, dar kartą ir dar kartą įsitikinu, kad savanorystė kuria naudą ne tik tikslinėms grupėms, bet ir tokiose iniciatyvose dalyvaujantiems kolektyvams. Savanorystė teigiamai veikia mūsų organizacijos kultūrą, darbuotojų įsitraukimą ir pasitenkinimą bei prisideda prie įmonės kaip socialiai atsakingo partnerio statuso puoselėjimo“,- UAB Paroc generalinis direktorius Tadas Narankevičius.

OC Paroc dirbantieji aktyviai dalyvauja ir kitose savanorystės akcijose. Jau tradicinėmis tapo „parokiečių“ pavasarinės talkos nacionaliniuose miškasodžiuose. 2023 m. Pavasarį netoli Vilniaus esančiuose Nemenčinės miškuose, Taurijos girinkijoje, PAROC komanda pasodino per 5 tūkst. medžių sodinukų 1,2 ha plote.